Orientació acadèmica i laboral

 

Al final de cada etapa els estudiants, ja siguin d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius, presenten moltes inseguretats relacionades amb el què vindrà després i amb el seu futur professional. Coincideix amb un punt crucial de creació de la pròpia identitat i és habitual que es puguin sentir desorientats, confusos i/o perduts a l’hora de decidir què volen seguir estudiant o quin ofici volen aprendre.

 

És per això que oferim un servei d’orientació acadèmica i laboral amb tots els recursos i eines necessàries per encarar el camí cap a l’ensenyament post-obligatori i cap al món laboral.

 

Com treballem?

 

  • Exploració de les possibilitats i vies del sistema educatiu: visualització de les oportunitats formatives del sistema educatiu català.

 

  • Creació d’itineraris personalitzats: a través d’un treball dirigit d’autoconeixament (aptituds, motivació, coneixements, etc..) l’adolescent analitzarà les seves competències i preferències per crear el seu propi itinerari formatiu.

 

  • Inserció al món laboral: anàlisis de les sortides laborals relacionades amb els estudis cursats. Treball en competències i habilitats personals per l’adequada recerca de feina. Creació del CV vitae, i entrenament en la cerca de feina i en el coneixement dels recursos existents de canals d’ofertes de feina.

A qui va dirigit?

 

A adolescents i joves en busca d'un projecte vital de futur que els satisfaci.

 

Tel. 93 016 43 90

email: centreidaia@gmail.com

web: www.centreidaia.com

         

          

 

 

CONTACTO

Centre IDAIA

C/Josep Anselm Clavé, nº7

08902 L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona

Metro L1 Santa Eulàlia

 

 

DIRECCIÓN

COLABORAMOS CON:

CENTRO ACREDITADO POR:

  • Instagram